Hava Durumu

SAHİPSİZ

Devlet vatandaş iş birliği ile yapılan çok örnek gösterilecek bina, köprü, cami ,kuran kursu, okul, çeşme gibi saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce eser vardır. Günümüzde aynı heyecan ve düşünceyle iş adamlarımızın katkılarıyla halkımızın da desteğiyle yapımlar devam etmektedir vatandaşlarımız her zaman devletinin yanında olmuştur olmaya da devam edecektir. Evet yapmak yaptırmak çok önemli fakat yapıldıktan sonra sahiplenip

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2021 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2021 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
SAHİPSİZ

Devlet vatandaş iş birliği ile yapılan çok örnek gösterilecek bina, köprü, cami ,kuran kursu, okul, çeşme gibi saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce eser vardır. Günümüzde aynı heyecan ve düşünceyle iş adamlarımızın katkılarıyla halkımızın da desteğiyle yapımlar devam etmektedir vatandaşlarımız her zaman devletinin yanında olmuştur olmaya da devam edecektir.
Evet yapmak yaptırmak çok önemli fakat yapıldıktan sonra sahiplenip bakmak daha çok önemli bunlardan birini örnek verecek olursak. Avanos ilçesinde insanlarımızın orta okul ve liselerinin eğitimini tamamladığımız bodurum ve üzeri iki kat olan sınıflardan oluşan eğitim yuvamız bugün içler acısı durumda âtıl vaziyette yıllarca durmaktadır. Camları kırılmış yıllara meydan okuyan heybetli binamızın akıbeti ne durumda bilen yok.
İşin acı tarafı madde bağımlı çocukların meskeni haline gelir bundan dolayı acil çareler bulunarak elverişli hale getirilmesi gerekmektedir.
Atalarımızın bir sözünü hatırlatmak isterim ”Arayan bulamaz, Bulanda kıymetini bilmez” Avanos ilçemizin göbeğinde bulunan değeri ölçülemeyen bu binadan ne olmaz her şey olur yeter ki isteyelim.
İlçe Kaymakamımız ve belediye başkanı el ele vererek acil eylem planı yaparak bu mezbeleden ilçemizi kurtararak ne yapılması gerekiyorsa da yaparak faydalı bir hale getirmelerini rica ediyoruz. Hatta iktidar ve muhalefet partileriyle ortak çalışarak, millet vekillerine rica ederek bu konuyu kamuoyuna taşıyarak halkımızınsa görüşlerini almak için belediyemizin sayfasından, WhatsApp hattından düşünceleri sorularak bir çare bulmalıyız.
Belki de devletin kurumlar arasında bir anlaşmazlık olabilir normal fakat her kurum devletimizin kurumudur konuşarak kurumları bir araya getirerek bir çara bulmalıyız.
Yarın başlayacak ramazan ilk orucundan dolayı İslam alemine hayırlı ramazanlar diler Ramazan ayı ülkemize ve tüm inananlara İslam alemine güzellikler, mutluluk ve huzur vermesini cenabı Allahtan dilerim.
Mehmet DİLARİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.