Hava Durumu

ÖNCE (…..) YALANI

Sosyal medya’da bir paylaşım modası var, bir yerlerden hazırlanıp piyasaya sunulan, siyasi görüşüne göre hoşuna gidenlerin benimseyip paylaştığı ESKİDEN diyerek paylaşılan şeyler, Bu paylaşımları yaparken kendi Aklınızı buzdolabına koymadan düşünüp sonra paylaşsanız belki bir düşünceniz olduğu anlaşılır, yoksa başkalarının düşüncelerini paylaşan düşüncesiz kişi görünümü doğar. ESKİDEN Siyasi Partilerin belde, ilçe, il başkanları iktidarda iseler beldelerinin

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
ÖNCE (…..) YALANI

Sosyal medya’da bir paylaşım modası var, bir yerlerden hazırlanıp piyasaya sunulan, siyasi görüşüne göre hoşuna gidenlerin benimseyip paylaştığı ESKİDEN diyerek paylaşılan şeyler,
Bu paylaşımları yaparken kendi Aklınızı buzdolabına koymadan düşünüp sonra paylaşsanız belki bir düşünceniz olduğu anlaşılır, yoksa başkalarının düşüncelerini paylaşan düşüncesiz kişi görünümü doğar.
ESKİDEN Siyasi Partilerin belde, ilçe, il başkanları iktidarda iseler beldelerinin ihtiyaçlarını Milletvekilleri aracılığı ile Ankara’ya iletir ve memleketinin hizmetine sunardı.
Memleketinin kalkınması, vatandaşın ihtiyacı olan iş, hizmet leri onlara sunardı.
Belediye Başkanları o beldenin emin kişisi olarak aldığı vekâleti halka daha iyi hizmet etme mücadelesi içinde olur, seçilirken vadettigi hizmetleri tamamlamak için çalışırdı.
Muhalefette kalan teşkilatlar da iktidarda olan yöneticiler ile birbiri ile dayanışma içinde çalışırdı.
Belediye Başkanı adayları, il genel meclisi üyesi adayları, Milletvekili adayları Önce….. memleketinin ismini söyleyerek seçim yürütür kazanınca da Önce memleketine hizmet eder ve memleketinin vatandaşına hesap verirdi.
Şimdi tüm yöneticiler, seçilmişler (şimdi Ankara seçiliyor)
O yüzden vatandaşa kapıları, kulakları, gözleri kapalı, vatandaşın da gözleri kulakları kapalı zannediyorlar.
ÖNCE MEMLEKET değil PARTIM diyor,
ÖNCE vatandaş değil BEN diyorlar.
Yapamayacakları şeyleri söz veriyor, yapamıyor, vatandaşın da unuttuğunu zannediyorlar.
Mesela AVANOS da taş köprü nun üst kısmının ayakların yükünü artırmadan genişletilerek yenilenmesi yıllardır yılan hikayesine dönmüş, hazırlanan projeler her defasında hep siyasi engellere takılmış, en son 1 yıl önce Ak Parti ilçe başkanı Kızılırmak gazetesi aracılığı ile kamuoyuna köprü nün genişleme ve yenilenme projesini Milletvekilleri ile görüştüğünü ve en kısa zamanda YAPTIRACAĞINI açıklamıştı.
Ama maalesef buzdolabı dolu sanırım derin dondurucuya kaldırıldı.
Şimdi ben diyorum ki…!
Geçtiğimiz seçimlerde söylendiği ve tam tersi yapıldığı gibi bundan sonra seçimlerde aday olanların ÖNCE MEMLEKET derlerse önceki seçimlerde söylediniz ama seçim bitince tam tersini yaptınız diye hatırlatın.
Adnan Dileri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.