Hava Durumu

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe trafik kazası geçirdi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve danışmanı Yasin Ödünçalmaz’ın içerisinde bulunduğu otomobil, Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası geçirdiler. İki farklı kazada AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası geçirdiler. İlk kaza, Niğde

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2021 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2021 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe trafik kazası geçirdi
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve danışmanı Yasin Ödünçalmaz’ın içerisinde bulunduğu otomobil, Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası geçirdiler.

İki farklı kazada AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede trafik kazası geçirdiler.

İlk kaza, Niğde ile Adana yolu arası Pozantı yakınlarında meydana geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve danışmanı Yasin Ödünçalmaz’ın içerisinde bulunduğu otomobil yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kaza yaptı. Kazada Nevşehir Milletvekili Menekşe ve danışmanı Ödünçalmaz kazayı yara almadan hafif atlattı.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara ayrıca teşekkür eden Milletvekili Menekşe, “Çok şükür iyiyiz” Evimizde bir kaç gün istirahat edeceğiz. Allah hepinize sağlık ve âfiyetler versin. Selam ve sevgilerimle” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de, kazanın haberini alır almaz Milletvekili Menekşe’yi telefonla arayarak durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz; “Niğde yolunda kaza yapan Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Antep vekilimiz Ali Şahin beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim esirgemiş büyük geçmiş olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.