Hava Durumu

ACI AMA GERÇEK

Ülkemizi nelerle uğraştığına bakamısınız bir yanda yangınlar diğer yanda yanlış yapılaşmamı dersiniz yoksa çıkar ilişkilerimi, hatta siyasi rant mı dersiniz, saymakla bitmeyen hata zinciri bir araya gelerek insanlarımızı ölüme terk eder gibi derenin içine yapılan evler, sonucu haliyle belli onlarca vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan acı gerçek. Devlet denetleme mekanizmaları bu binalar yapılırken nerede bilen var mı

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2021 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2021 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://kapadokyamedya.com.tr/
ACI AMA GERÇEK

Ülkemizi nelerle uğraştığına bakamısınız bir yanda yangınlar diğer yanda yanlış yapılaşmamı dersiniz yoksa çıkar ilişkilerimi, hatta siyasi rant mı dersiniz, saymakla bitmeyen hata zinciri bir araya gelerek insanlarımızı ölüme terk eder gibi derenin içine yapılan evler, sonucu haliyle belli onlarca vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan acı gerçek.
Devlet denetleme mekanizmaları bu binalar yapılırken nerede bilen var mı varsa suçlu kim? Sonuç bence belli Türk adaleti önünde her vatandaş hesap verecek fakat suç ölenle bu binaları yapanda bir iki kişide kalacaktır. İnşallah bu hatalar tekrar tekerrür etmez bir daha temennisinde bulunalım.
Bu hadiselerle uğraşırken diğer yanda Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan, Türk milleti yavaş yavaş azınlığa düşmektedir. Dünyanın Osmanlı imparatorluğundan bu günümüze kadar verdiği mücadele neticesinde bu güzelim milleti yıllarca alevi Sünni, Kürt Türk diyerekten yıllarca iç çatışma çıkarmakla dağıtmaya çalıştılar olmadı, bunlara rağmen başaramadılar. İnşallah başaramayacaklarda çünkü iyiler bir araya gelerek onlara bu fırsatı vermeyecektir.
Diğer yanda Dış güçler bizleri kötü zamanda felaketlerle uğraşırken Ekonomimizin gidişatı da çok İYİ değil ABD bunu fırsat bilerek tabi ki bazı şartlarda öne sürerek Afgan sığınmacılarında Türkiye’mize kabul etmemizi istediler. Günlerce bu konu tartışılmaktadır Allah sonumuzu hayır getirsin. Nevşehir, Kayseri, Konya bu illerimizi gördüğümüz için söylüyorum sanki mahalleler ayrı milletlerden oluşmuş gibi İranlı Afganlı Suriyeli esnafların tabelalarıyla dolu sonuç ne olacak şimdiden kestirmek çok zor. Milliyetçiliği kimseye bırakmayan siyasi partiler nerede bilen var mı şehirlerimiz ülkemiz göçmenlerle işkal edilirken.
Türk milleti Ahlakıyla diliyle önemli. Ahlak ve dilin kaybolursa millet kaybolur, kaybolan parayı evi arabayı tekrar bulursun fakat ahlakı ve dilini bulamazsın.
İki yıldır yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız bulaşıcı hastalık sebebiyle tatillerini yapamıyorlardı bu yıl o fırsatı buldular. Hem ailelerini ziyaret hem de tatil yaptılar onlar için bir fırsattı çünkü 1 avro 10 TL tatil onların hakkıdır tabi ki çünkü 11 ay çalıştı 1 ay tatil yapacaktır.
Burada garip olan şu yurt dışında çalışıp ta memleketine geldiği zaman geldiği ülkenin dilini konuşması. Türküm diye övünürken Türkiye’de Türkçe konuşmaması Her millet kendi dili, kendi dini, kendi ahlakıyla ayakta durur. Ülkemizde bulunan her siyasi partinin bu konular üzerinde titizlikle durması gerekmektedir. Her konuları Siyasi rant için kullana kullana ne hale geldik sizlere anlatmaya gerek yok çünkü her şey ortada.
Dilini, Dinini, Ahlakını kaybedersen Türk milleti kalmaz.
Savaşmadan milletimizi kaybetmeye tahammülümüz yoktur.












Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.